GRAS

Nabo'n i Nerbyn kl.20:00

TORSDAG 30. JULI

FREDAG 31. JULI

LØRDAG 1. AUGUST

18 ÅRS ALDERSGRENSE

GRAS stiller på scenen hos Nabo’n i Nerbyn, det kommer til å bli upåklagelig stemning i en av byens mest intime bakgårder!

Sju trønderdamer - et folkrockband - av det mest aktuelle og interessante innen musikalske uttrykk i Trøndelag for tida - kommer til Nabon i Nerbyn i Levanger.

GRAS er et folkrock-band som består av sju trønderdamer som på hver sin kant har opparbeidet seg en solid musikalsk tyngde og som hver for seg har et stort nedslagsfelt i Trøndelag med bl.a Jeanette Hoseth som tidligere år har forbauset spelpublikummet til Namsens Auge med sin fortreffelige vokal i hovedrollen som "Ardis". De har i fellesskap skapt et særegent, vokalsterkt, folkelig og upolert sound med tydelige referanser til rock-, folkemusikk-, bluegrass-, country- og visesjangeren. Gras gjorde stor suksess på sin første festivalspilling, og soundet er i ettertid blitt referert til somen musikalsk blanding av Gåte, Katzenjammer, trønderrock og Ronja Røverdatter-musikk.

På konsert med Gras får du en finurlig miks av musikalske ytterpunkt, både tekstlig og arrangementsmessig. Blandingen av humor og seriøsitet, enkle stev og mektige musikalske vokal- og bandarrangement gjør Gras til et unikt tilskudd i musikkverdenen! 

GRAS består av: Jeanette Hoseth, Ingrid Elise Andersen, Tora Dahle Aagård/ KathrineRømmen, Solveig Salthammer Kolaas, Anne Merete Kvelstad, Astrid Rennemo ogSondre Mikalsen

KJØP BILLETT